Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta


Varför bry sig om någon som ej bryr sig...
Varför kan man ej släppa taget...
Varför är det så svårt? Det kan jag ej förstå...
Men varför gör det så ont?
Som en klump i magen...
Känns som någon stampar på mitt hjärta och sticker det med glödheta nålar...
Varför kan en mening som \"Jag älskar dig\" göra så ont?
Du vet inte änns vad ordet älskar betyder...
På din tunga är ordet bara ett ord som saknar betydelse och mening...
Men ordet klyver ändå som en blixt genom mitt mörka hjärta av sten...
Borde egentligen avsky dig för det du gjorde...
Men när jag ser ditt leende så smälter mitt hjärta...
När du är ledsen känns det alltid som det regnar och dagarna är trista och grå...
Men när du är glad så skiner solen och jag fylls med glädje...
Du är vacker som en ros frusen i tiden för att vara för evigt...
Men varför bry sig när jag ej borde?
Hur kan något så vackert göra så ont?
Varför är det så svårt att låta dig gå?
Jag gråter inombords av smärta...

-Yoshi 04




Fri vers av Yoshimitsu
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-12-12 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yoshimitsu
Yoshimitsu