Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när livet är sorgset


Liten bön

Ge mig ett lyckosting,
ge mig något att skratta åt,
ge mig någonting
för jag är så gränslöst full av gråt.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-12 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP