Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderingar över livet och döden


Drotning Grågyllen

Jag sover i min döda mors pyjamas,
på dagen går jag runt i hennes skor.
Hennes liv har jag sparat i en byrå.
Tar fram ibland-försöker minnas.
Hennes färgglada vardagsliv,
blommiga, randiga, bomullsliv.
Finliven i svart och grått.
Vart tog du vägen?
Drottning Grågyllen, min mor.
Vart gick du?
Jag höll din hand,
försökte fånga din blick.
Du tittade bara långt bort
och försvann.





Fri vers av Stardust VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-12 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP