Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vackra, sköna och så fina


tre ord

 

någon viskade i mitt öra

de söta orden jag alltid velat höra

tre vackra, sköna fina ord

sagda allför sällan på denna jord

jag älskar dig!




Bunden vers (Haiku) av hellen
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-12-13 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen