Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag klarar inte att gå igenom allt det där igen. Säg inte att du älskar mig, för jag förtjänar ingen kärlek.


Mitt i mörkaste december



Jag är så rädd att ha sönder igen

Livrädd att såra så djupt

Vill inte vara orsak

Till tårar och sömnlösa nätter





Så snälla, be mig inte om kärlek

För jag har inte ens nog

Till att älska mig själv




Fri vers av Lithia
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-12-13 22:22



Bookmark and Share


  Marreb
Man kanske inte alltid förtjänar kärlek, men det är då man behöver den som mest. Om man har förtjänat det så är det inte längre kärlek, eller hur?!
2006-12-14

  Marreb
Djupt.
2006-12-14

    Cammo
fint.. skört skrivet . skulle vilja veta menignen bakom
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia