Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha någon nära mig.

Jag vill ha någon nära.



Någon som vill hålla min hand.


Hålla min hand hårt i sin hand.


Och jag vill kolla ner på våra händer

och känna att jag älskar dig

och att du älskar mig.


Jag vill ha någon nära.



Någon som vill vara nära mig.


Någon som vill kyssa mina läppar

och sjunga tyst, tyst i mitt öra om och om ingen:

\"Jagälskardig\"

och värkligen mena det.


Jag vill ha någon nära.


Någon jag kan lita på.



Någon som förstår

när man säger tyst, tyst i dens öra om och om igen:


\"Jag älskar dig, som månen älskar natten.

Jag älskar dig, som solen älskar dagen.\"


Jag saknar någon man kan ha nära.


Så nära att man hör den andas.


Och jag vill att mitt hjärta ska slå:


\"Jagälskardig\"

om och om igen.


Jag vill ha någon nära,

någon som förstår

alla kännslor jag har,

och kan lyssna,

och förstå.


Oh, jag vill ha någon nära.


Någon jag kan hålla kär.





Fri vers av Ylwa Moon
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-12-13 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylwa Moon

Mina favoriter
DOCKHUSET