Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillastund

Just nu vilar jag i ett Ingenting:
Inga ord.
Inga tankar.
Solen värmer

Ur mitt innersta,
i mitt innersta,
i källan,
där min ton stämdes
och formades,
tar jag kraft.
Till Dig.
Till mig.
Till oss.
Ur mitt hav,
delar jag ut.
Här!
- och här -
Du behöver! Du får!
Jag ger - åt alla!
Här - Ta emot!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-13 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP