Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns här

Strövar genom högt gräs.
Anar Ormen,
den biter inte.

Går i stor skog.
Hör Vargen,
den river inte.

Står på högt Berg.
Ser Stupet,
faller inte.

Möter staden.
Som biter.
Som River.
Tappar fotfästet.

Tillbaka.
Tillbaka igen.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-14 22:05



Bookmark and Share


  Söder
Riktigt bra. Så sann...
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP