Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och jag tror aldrig jag riktigt insåg att det var Farväl du sa.


Det är kallt ute och i bristen på dina armar sitter jag inomhus

Det är kallt ute och jag sitter på ett
café omgiven av folk som
kallar sig mina vänner fast jag
undrar nog om Känner mig lika bra som
du alltid gjorde utan alla onödiga förklaringar.

Och dem påstår att
jag är för långt borta
för avlägsen, för ointresserad, för
att någon ska kunna nå mig.

Men jag vet att Du hade klarat det även
om det är en torsdag i december
klockan 13.47 och den totala bristen
på snö är nästan lika sorglig

som vår brist på kroppskontakt.

Och i backgrunden byggs en kulliss upp
av Stilla natt och ljus över gatorna och
jag känner hur stressen inte riktigt har
hunnit slå sina klor i alla omkring,
inte riktigt har hunnit få alla att
inse att tiden är påväg att glida dem ur

händer täckta av tumvantar.

Och det hade nog inte jag heller
insett och kanske var det därför mina
tankar var påväg mot Mars i jakt på dig
fast jag visste att du flyttade därifrån
för flera veckor sedan men det
kunde ju varit så att du ändrat dig och

att du vill ha mig tillbaka trots allt.




Fri vers av Siera
Läst 631 gånger
Publicerad 2006-12-23 12:08



Bookmark and Share


  vintervila
.. och jävlar vad du utvecklas. seriöst, du är så jäkla duktig nu. denna är så himla bra så jag vet faktiskt inte riktigt var jag ska börja. för det första är bilden helt fucking underbar.
Och du har så många nu formuleringar och ord med. det är så underbart, och jag bara läser om och om igen.
2006-12-23

  Klara_
jag gillar detta skarpt, även om jag inte riktigt kan sätta ord på varför.
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Siera