Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag erkänner nästan att jag kanske saknar dig fast jag har insett...








att det svåra
inte är att gå vidare,






Det svåra är att inte gå tillbaka igen




Fri vers av Siera
Läst 1005 gånger
Publicerad 2007-02-03 10:39



Bookmark and Share


  vintervila
så sant som det är sagt :)

detta är typ den första riktig korta texten jag någonsin sett av dig tror jag, och den är toppen:)
2007-02-08

    hymerito
Oj, vad bra! det är precis så det känns
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Siera