Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De Fula

Jag såg en ful pojke idag
han gick hand i hand
med en ful flicka
och tillsammans
var de vackrare
än skönheten själv




Fri vers av Tim Sterner
Läst 808 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-01-03 22:05



Bookmark and Share


  KOOKAI
Jag har hört den här förut
på sockerdricka tror jag? den är hursomhelst vacker.
det etsar sig fast. som många av dina andra dikter. du är mycket bra!
2006-01-27

  SerDuMig?
Påminner lite om Håkans texter. Men det är såklart underbart!
2005-06-16

  Frida E
vackert skrivet! får bli en favorit för var så söt och sann=)
2005-05-17

  Andrea
så himlans himlans fint
2005-03-27

    empolution
nått av det bästa jag läst!
2005-01-18

  karenina VIP
kan bli så otroligt vackert... rätt!
2005-01-05

    jahapp
detta var f-n i mig det sötaste jag läst på länge!
2005-01-03

  Cattis Rönn
är skönheten...Fint beskrivet!
2005-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Tim Sterner
Tim Sterner