Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döpt i ljuset, formad av dunklet


Schaman



Ner steg jag där ljuset springer
ur sin strålande källa


Upp ur avgrunden kom jag

berikad med något som
få kan förstå





Fri vers av Gawain
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-12-17 23:38



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
i det mest oanade stunder sker förändring, i enkel form skrev du
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain