Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stäng din dörr

Stäng din dörr – du moderna man.
Stäng den nu – medan du kan

För vips så ligger där en kil
En kil i din port
Och grusar din säkerhetsventil

Se till att stänga din dörr
Så fort som du någonsin kan
och se till att låsa ordentligt
Du nutidens man.




Fri vers av lars leonard
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-12-18 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lars leonard