Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döm av min förvåning

Döm av min förvåning
Men i morse när jag vaknade var
gud god

Och solen sken

Och vinden vred

Döm av min förvåning

Banden lite lösare knutna

Huden inte lika pryglad

Och vinden drev ved mot stranden där jag satt

Döm av min förvåning…




Fri vers av lars leonard
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-12 23:45



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Fint skrivet om den där känslan när livet trots allt bjuder på lite medvind när man minst av allt anar det!
2007-09-13

  charlotte hedendahl
Känner igen mig! Bra skrivet!
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

lars leonard