Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan titel 4

tänk om all världens kärlek räckte till
all gränslös kärlek jag när

om all ansträngning och allt förstånd vore nog
om jag förmodde fånga dina tårar och förvandla dem till klaraste kristall

tänk om all längtan jag bär bar dig
all min kraft genast din

om mina tankars styrka blev till energi
om jag kunde kamma in mod i ditt ljuva hår

kejsarinna av december

är din gråt närd av mina ensamma nätter
dina våta ögon vätta av mig

är din mörka dröm ritad med bläck
det svartaste bläck jag bjuder dig ur mitt tråg

tänk om all den kärlek jag när räckte nog
åt att jaga farorna
och tämja ondskans patrull

om det bara vore nog

all världens kärlek jag bär




Fri vers av lars leonard
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-12 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lars leonard