Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kom ett brev

Min bror, min bror.
Min storebror.
Min lekkamrat och vän.
Man säger att du är död.
Död?
Men det är inte sant!
Det är fel.
Någon har begått ett
förfärligt misstag.
Så måste det vara.
För när jag lyfter luren,
kan jag höra
din röst;
\"Jag är inte inne just nu,
men lämna ditt namn och telefonnummer,
så ringer jag upp -
-och du, var rädd om dig\"
Ja, så är det!
Du är bara ute en stund-
-kommer snart hem.

\"Hej, jag är inte inne just nu, men...
....och du, var rädd om dig.

\"Hej, jag är inte inne just nu, men...
....och du, var rädd om dig.

\"Hej, jag är inte inne just nu, men...
....och du, var rädd om dig.

....och du, var rädd om dig.

....och du, var rädd om dig.

....och du, var rädd om dig.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 845 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-12-18 18:32



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Glädjen är granne med sorgen. Skrattet med gråten. De dikter jag läst av dig i kväll har fått mig att skratta så hunden har krypit in under sängen. Men så läser jag denna. Och skrattet fastnar i halsen. Ja, döden är ett misstag. Det var inte meningen att den skulle finnas, tror jag.
2008-03-14

    geting
Åhh, den texten berör. Mycket läsvärd. Ska nog lägga in den bland mina bokmärken.
2007-02-28

    Cammo
Å vad hämskt. Du har verkligen fångat ett syskons värsta mardröm
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP