Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skänkte drömmen min själ en natt



Jag drömmen skänkte

själen

vacker stor

en mjuk frigörelse

sötman på tungan

sår en längtan till att stanna




Fri vers av Rosen VIP
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-12-18 21:49



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Drömmen lever ur själens innersta... Inte för lång dikt, bara \"precis\" - det måste ha varit skön dröm...
2007-05-08

    ej medlem längre
Vackert skriven... och tankeväckande, särskilt den sista raden.
2007-01-11

    Camillaa
Väldigt poetist: )


/ C
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP