Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springare


under kastenjeträdets skugga
svepte hon skål efter skål
av törnegift

budet fästes i stammen




Övriga genrer av Allan_i_Dalen
Läst 604 gånger
Publicerad 2006-12-19 01:04



Bookmark and Share


  Agnes
Jag gillar den ialla fall...
2007-01-06

    ej medlem längre
Jag vet inte vad törnegift är, men den låter lömsk värre.
Bud om ond bråd död?...
Helt ologiskt, men dock fromt (!), kommer jag att tänka på profeten Esaias:
Huru ljufliga äro på bergen budbärarens fötter...
2006-12-19

    Allan_i_Dalen
äh hoppa över denna
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Allan_i_Dalen