Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När känslan av hopplöshet börjat ge fysisk blodsmak i munnen...


Blodsmak



Förbittrade jävlars förbannade satan, ja
helvetes horribla gemena!

Ve för den enfaldiga nitälskan
med vilken tiden plågar en
drömmares levande håg

Ack, förnedrande vansinne väntar den
som inte nedbruten dör





Fri vers av Gawain
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-12-20 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain