Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubbelplast

Hon var alltid nervös
Det värkte alltid inuti
när någon rörde henne
(berörning var något hon alltid längtade efter
ett sug i magen)

Hon var inslagen i bubbelplast
och varje gång var det
en bubbla som brast
(Men suget växte där i magen)

Tillslut fanns det ingen skyddande plast
kvar mellan henne och världen
(Så gav hon sig ut på kärleksfärden)

Men de berörningar hon fick
var av ett helt annat slag
än de hon suktat efter varje dag
(men hon lät slagen hela henne)

Bubbelplasten brast
och kvar fanns inga känslor
(bara suget efter berörning
som bodde i magen)




Fri vers av Lo Z.
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-12-20 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lo Z.