Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man måste orka

Stå i rad och klappa händer
Vända kappan när vinden vänder
Var aldrig svag
Du är ditt enda försvar

Jag orkar inte

Döda för att leva
Du kan alltid orka mera
Varje man är en ö
Man är alltid ensam då man dör

Jag orkar inte

Var dig själv men skilj dig inte från mängden
Andras slit vinner man alltid på i längden
Ta initiativ men lyd order från andra
Du ska följa ledaren men ensam vandra

Jag orkar inte

När du snubblar ska du resa dig igen
Lita på ingen - inte ens din närmsta vän
Medlidande är svaghet
Gråt inte för den som avled

Jag orkar inte

Då är ditt öde avgjort
Du kommer aldrig bli något stort
Här i världen måste man orka
Man måste orka




Fri vers av Lo Z.
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-12-20 11:43



Bookmark and Share


  Miraqulix
Jätte bra läsning tack!
2006-12-21

  Electra von Spindelben
"Varje man är en ö
Man är alltid ensam då man dör "


Det var väldigt vackert.
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lo Z.