Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vet vad tårar gör med ett hjärta hugget i sten


Jag är redan fylld till bristningsgränsen
Av rosa, fluffig
Sockervaddskärlek
Som jag inte förtjänar
Är alldeles
Sönderbränd
Av bedjande blickar
Uttömd på tårar efter all skuld



Att krossa ett hjärta
Gång
Efter gång
Efter gång
Är att samtidigt
Dö själv

Igen
och Igen






Fri vers av Lithia
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-12-21 22:19



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Det sista Så sant, och det första så sorgset.. bra!
2006-12-22

    Cammo
Så vackert. JAg ska lösa detta
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia