Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Passion är inget för dom som den inte begriper...


Allt eller Inget



Kyss mig inte med bara din mun
din blossande åtrå eller ditt
brusande begär

Nej, kyss mig istället med allt
vad du har, dig själv så
naken som du är

Kyss mig för böveln med hela
din lust, annars vill jag
inte smaka dig alls...





Fri vers av Gawain VIP
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-12-22 03:06



Bookmark and Share


    M
hoppsan- som skrivet allt eller ingen. Du satte ner foten på slutet. Intressant, lite krav hm
2007-01-06

  minette
förstår att du menar med känslor ,,,tror jag,,
jätte fin ..
2006-12-23

    Erika H
jag kysser gärna så
men bara om den som möter mina läppar gör det med
och visst fan vet man
när man möter blicken
ser det bakom
att det är helheten man vill ha
och inte bara ett plock av kåthet
kyss mig med allt du har
och jag ger dig... mig

SNYGGT!!!!!
glasklart
GILLAS!!!!
erika
2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP