Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill inte att du ska dö..


Farfar

Farfar
Jag har levt hela mitt liv och vetat att du funnits
men snart kanske du inte finns mer
Det gör så ont i mig
För hur jag än beter mig så älskar jag dig
Jag vill inte att cancern ska ta ditt liv
Jag vill att du ska leva när jag tar mitt stora kliv
ut i världen
Jag kommer behöva ditt stöd
Det kommer jag inte få om du då är död




Fri vers av babiii
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-12-22 13:47



Bookmark and Share


    Oprofessionell
Jag förstår hur du känner dig, jag och min farfar var rätt så tajta och han dog för några år sen i cancer. Det blev tufft men man får helt enkelt leva med det och göra det mesta av tiden som finns kvar.
2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

babiii