Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är jag kär eller desperat?


så mycket att inte bry sig om

undrar varför du alltid tittar bort.
ser dina ögon
möter din blick.

tummeliten!
kan du växa några storlekar,
så jag kan pussa din kind?

osynliga jag.
har aldrig sagt ett ord,
det förvånar mig att du vet vad jag heter.

klart du gillar henne.
men jag har erkänt för mig själv
det har inte hon..

det knastrar, som när man går på glas
du filar sönder mitt hjärta
och jag tappar det gång på gång i marken.

jag försvinner




Övriga genrer av misa
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-12-22 15:18



Bookmark and Share


  temugg
en väldigt bra titel också.bokmärkt!
2006-12-22

  temugg
det sista riktiga stycket var fantastiskt! det du skriver känns.
2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

misa
misa