Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets varierande nyanser


Svårigheter


Stundom känns livet svårt, som att simma
genom oceaner av citron

Ibland känns det omöjligt, som att kräla
genom öknar av peppar

Oftast känns det hopplöst, som att springa
genom regn av ättiksprit

Sällan känns livet pikant, som att flyga
genom moln av parfym





Fri vers av Gawain
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-12-22 19:06



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
lever du rätt liv?*ler*
2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain