Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det innerliga




Tilltalet mellan två väsen

som igenkänner

sin väsengemenskap




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 1062 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-01-07 09:48



Bookmark and Share


  dubbelve
När små ord blir så stora tillsammans - det är en konst! Applåd
2013-06-24

  Матрёшa
KÄRLEKEN människor sinsemellan definierad! =D
2007-03-21

  Kimsan
Högsta betyg

Tycker mycket om din text.

Kim
2007-02-22

    eva m h
Vad vackert! Det är underbart när det uppstår! Jag bokmärker!
2006-12-29

  Markattan
Håller med Lili, kort och kärnfullt. Snyggt!!!
2005-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth