Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När gemenskapen givit sitt slutgiltiga svek...


Jultragedi


Han tände sig ett ljus, drack sig
till ett redlöst rus
Ingen fick han att le, detta drev
honom i detta ve
Flaskan tog så slut, han reste
sig för att gå ut
Snön låg där spröd, snart var
den kraken död





Fri vers av Gawain
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-12-22 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain