Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En längtan efter vinter

Snövit vy gnistrande och klar
och himmel så blå
en värld där all skönhet är kvar
som även sommaren i sin prakt kan stå

Jag älskar knarret under skon
och frisk luft som fyller min kropp
att bygga snöbon
och bestiga en snöklädd topp

Marken behöver sin vila
från trampande fötter och skor
som fram och tillbaka ila
mellan arbetet och där de bor

När så vilan är över och marken är hel
smälter snön och vi ser
en alldeles ny del
på stigen dit ner





Fri vers av mjuk
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-12-23 02:09



Bookmark and Share


  Niklas Gladh
hoppas verkligen det blir vinter i år
skulle inte kännas bra om den eviga hösten bara skulle övergå i vår innan man fått njuta av det gnistrande vita
2007-01-06

    Loveu2
Jättefin, bra beskrivningar=)
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk