Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ovanligt mild höst

I kurvan

Just vid det gula huset

där däcken

tappar greppet

under höstlöven

som fallit


under en ovanligt

mild höst



och både du

och jag vet


Hinner jag ändå säga:

Du vet det där

jag ångrar det djupt



Jag vet

sedan länge

glöm det nu


Märkligt

vilka långa samtal

man hinner med

på ett ögonblick







Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-12-23 05:45



Bookmark and Share


  josefina
Mycket fint skriven, otroligt snyggt flöde. Slutet är mitt i prick.
2006-12-26

  kath
när tankar är i samklang färdas de över oceaner på nolltid ..det är en mäktig känsla när det sker ...
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP