Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du & Jag

Du och jag
Jag känner mig svag
För du är inte här
Och jag är kär
Det är ingen lek
Kyssar utan smek
Vad är det jag skickar
Leenden utan blickar
Vad är det för spel du spelar
Bara velar och velar
Det kanske är så för dig
Men ej för mig
Du och jag
Vi kanske lyckas en dag




Fri vers av Cloe
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-12-23 14:34



Bookmark and Share


    Camillaa
Vacker..

/ C
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Cloe