Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Gud.


Ett litet julmirakel


Tårar lämnar
Djupa spår efter sig
Mitt hjärta ligger öppet för världen
För alla att stampa på
Se hit nu allihop
Här ligger min svaghet
Mina ärrade handleder
Längtar sönder efter
Kallt stål
Befrielse



När det plötsligt
Bara finns lugn
Värme

Och en röst
Som läker mig inifrån

Viskar



’Var inte rädd’




Fri vers av Lithia
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-24 22:49



Bookmark and Share


  Freeman
Gillade den så...rösten som läker infrån...så fint!
2006-12-29

  Johnny Chow
tro på din inre styrrka;) det hjälper ;)
2006-12-28

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ja underbart! :D
2006-12-28

  Marreb
Stark skrivet! Rösten är ljuvlig...
2006-12-25

    Cammo
vacker. yepp ,det är vad Gud är till för. tack
2006-12-24

    eva m h
Vad underbart!
2006-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia