Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet kräver vaksamhet

jag stängde visst av döden
när den kom så nära
vad jag inte visste
var att även livet då

kom i kläm




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 1323 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-12-25 00:23



Bookmark and Share


  Eline.P
Lysande sanning! Du är som alltid mästerlig i att fånga verklig visdom med få ord. Min stora beundran!!
2006-12-25

  Almagrundet
Insiktsfullt. Någon har sagt att det är först i närheten av döden som vi erfar vad livet är, och vem vi själva verkligen är.

Tycker mycket om den sista raden som står för sig själv.
2006-12-25

  Per Rydberg
Sådana fina tankar klädda i enkla ord!! Läser och värms!
2006-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth