Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var jag munk där skulle mig intet saknas...


Kärlekskloster


Bodde jag i ett kloster
bodde jag i dig

Med väggar av hjärta
och stjärnhimlen
som tak


I klostergården din skulle
jag odla de vackraste
grödor jag har

Min kärleks skira rosor
bara för dig





Fri vers av Gawain
Läst 556 gånger
Publicerad 2006-12-25 01:42



Bookmark and Share


  Antropofagen
Stort. Större än ett kloster.
2007-01-28

    Wewill
jag är så avundsjuk du skriver ju grymt bra... vill lära mig att skriva lika bra som du ;)
2007-01-15

  Mikael Lövkvist
Vackert, passionerat, och hängivet!
2006-12-31

  Ola Rydberg
Mycket fin
2006-12-25

  Lillali
Åh vad vacker och innerlig
2006-12-25

  Söder
Gillar ditt sätt att förmedla känslor. Den här var vacker...
2006-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain