Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför

Män kommer alltid undan.
Män behöver aldrig ta ansvar.
Män diskar aldrig - nästan aldrig.
Män byter aldrig blöjor.

När min man diskade
sa jag - \"Tack
tack, tack - Du är underbar,
och andra sa:
-\"en så´n karl du har\"

Men han diskade en gång i kvartalet,
och dammsög bara nå´n gång.
Men rengöra toan?
Ha!
Dammtrasan tog han aldrig i hand.
Och barnen ville han
aldrig ha.
Så jag gick!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-26 20:34



Bookmark and Share


    romani princess
haha :)
2007-02-03

  nettizen
det gjorde du banne mig rätt i! Bra ruter i dig.
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP