Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan...

Sitter här och väntar.
Väntar på besked.
Besked som kanske är sanna.

Är det sant att du är borta den här gången?
Kommer de att ringa ännu en gång?
Orkar jag sluta andas fler gånger?

Pojken som ropade varg...

Du har redan dött flera gånger!




Övriga genrer av Veronika Lundqvist
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-12-26 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist