Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strävans oändliga vandring...


Tålamod



Min längtan är min lott, min
kraft och mitt ständigt
hägrande mål...





Fri vers av Gawain
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-12-26 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain