Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Passionens exploderande Champagne...


GylfJazz



Blodet sjuder

hissar i blossande
triumf

Fäpplar mot gylfen
din eller min

Så jagad av lusten
att inget blir fel

Blodet kokar över

skummar som en
jäsande must

Jag sörplar förtvivlat
för att intet missa

Så ivrigt smakar vi
varann

Vi blundar och struntar

inget spelar nån roll
bortom oss...





Fri vers av Gawain
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-27 01:48



Bookmark and Share


  W.Riter
*skrattar* Gillar verkligen rubriken. För övrigt sensuell som champagnen alltid är.
2006-12-27

    Erika H
intensivt smakande av livets godaste
sensuellt och eggande
erika
2006-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain