Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genom skogar av vilt doftande syrén vandrar min trånande lust...


Klosterträdgård



Uti min trädgård kan jag lunka
fälld i den djupaste tystnad

Ändå höra din stämma sjunga
genom suset och bruset

smekt av doften från blommors
kokande nektar

i hettan orsakad av dig...





Fri vers av Gawain
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-12-27 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain