Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flodvågens offer

Mjuka vågor i rullande dyningar
med dödens hastighet
slog du sönder hus och stränder

i blint raseri
tog du deras händer
lyfte allt till annan värld

gråten som aldrig tystnar
i saknad nu och för all tid

förblindade går vi
markens skönhet förbi
letar fjärran mål

havens demoner slumrar
bidar sin tid
lämnar intet åter

© Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-01-09 11:55



Bookmark and Share


    carimba
fint skrivet om en av vår tids största naturkatastrofer, tycker mycket om slutet. En gripande text som speglar vår maktlöshet, sorgen och vemodet
2005-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia