Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej

du skrev bara hej
som i: hej då
när jag skrev jag älskar dig
bra då vet jag att du vill ha det så




Fri vers av L.I.E
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-12-27 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L.I.E