Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För det finns ingen väg tillbacka

Två män sa att de har älskat mig ett tag
Jag har kysst två munnar idag
och mitt hjärta slog dubbla slag

men bara vid ett tillfälle



// L.I.E




Fri vers av L.I.E
Läst 466 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-15 23:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
då ska du nog lyssna på de hjärtslagen...
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

L.I.E