Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förtrollad av skönheten i det stora men enkla...


Skogsblomma


Daggvåta blomma, dimhöljda skogens
förtjusande krona
Du hänför mina sinnen, dina dofter,
dina färger sjunger för mig

Där du böjer dig för vinden, där du
bugar dig inför dunklet

Dit flyr jag med längtan, djupt in
i det trolska du bor





Fri vers av Gawain
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-12-28 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain