Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antingen gråter man av lycka... eller smärta...


Sälta



Såsom i glädjen

så ock i sorgen...





Fri vers av Gawain
Läst 206 gånger
Publicerad 2006-12-29 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain