Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kärleken får gryningen att blekna och skymningen att gå i sank...


Härdsmälta



Smeker din tunga med min

i en dans ingen kan se


Vi virvlar så tätt att allt
smälter samman


Smeker din värme med min

så intima är vi


Vi älskar så hett att solen
rodnar av skam





Fri vers av Gawain
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-12-29 02:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna är så härlig, jag blir varm om hjärtat. :)
2008-04-30

    sunnanvind
En otroligt vacker dikt om ömt , hett kärleksmöte
Fyllt av bedövande åtrå!
2007-02-14

  Starfish
Vilken vacker kärleksförklaring!
Blir alldeles varm i hjärtat.
Kram / Anna-Lena
2006-12-29

  Annika Gustafsson
man måste passa på då den skuggas av moln *ler
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain