Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vore

Om jag vore
Sådär som du skulle vilja att jag är
Hur är jag då?
Om jag försökte att ändra på mig
För att du skulle bara
Se på mig en extra gång
Hur skulle jag då se ut?
Om jag log sådär som
Du skulle vilja att jag log
Hur skulle jag då le?
Om jag verkligen försökte
Hur skulle du då se på mig?
För hur jag än vill
Står tiden inte still
Allt jag vill göra är
Att ta den sista droppen,
De sista andetagen
Och drunkna i den frusna
Sjön
Känna hur mitt hjärta slår de
Sista slagen
Känna hur huden fryser till
Is i brist på
Din värme
Jag vill le sådär som du vill
Att jag ska le
Men när jag ser mig
I spegeln
Gråter mina ögon
I brist på
Din
Kärlek
Slår mitt hjärta inte mer
Och sakta
Droppar blodet
Från handleden
Ner i den frusna
Sjön
Ner i det
Svarta
Jag vill omfamna




Fri vers av träsktrollet
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-12-29 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

träsktrollet
träsktrollet