Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek?

Vill inte kalla det kärlek
för mitt förnuft anser detta patetiskt
men ändå kan inte mitt hjärta släppa dig
Är fortfarande förvånad över hur starkt intryck en person kan ge och hur mycket denne kan påverka en...
Är glad för din skull att du gått vidare,
gått vidare från ingenting egentligen
Är glad för din skull i alla fall, verkligen!
Men det hugger i bröstet när jag inser
att jag inte kommer få en andra chans




Fri vers av neshma
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-12-29 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neshma
neshma