Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tankar

Mina tankar är evigt oförlåtbara
som leder till att mina känslor är grundligt hopplösa
när min kärlek uppnår en naiv gränslöshet

Jag har glömt mina överlevnads instikter då jag i mina drömmar dör skoningslöst och smärtsamt om och om igen.




Fri vers av neshma
Läst 526 gånger
Publicerad 2006-12-29 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neshma
neshma