Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( igen )


Patrik drömmen

pånytt tränger du in i mitt huvud
när jag inte ens vet vem du är

när vår tid tillsammans var bortom denna

du tränger in i mina drömmar
när jag inte ens tänker på dig
du ger mig allt jag vill ha
i en dröm som inte finns
i en dröm där det är du och jag

du sitter i min soffa
samtalar med mig
ståendes över dig
du säger att du tycker om mig
i dina ögon
finner jag passionen
i mina ögon
är vi här
i min dröm

ditt ansikte förföljer mig
som närvaron av dig i mina drömmar

utan tidsbegrepp
var är jag
var är du
där står vi
här bakom kameran
sveper mina ögon förbi
fastnar på scener som
förblir i mina drömmar

sluta kom hit
sluta förfölj mig
igen





Fri vers av Malin Johansson
Läst 300 gånger
Publicerad 2005-01-10 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.