Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Smärtan.


Jag är kaos just nu
Splittrade glasskärvor
Av Gnistrande Lycka och
Bedövande Ångest

När jag kastas mellan
Hat, kärlek och
Allt däremellan

Inlåst i en frihet som
Inte har något slut
Har jag varit en sekund i himlen
Och vadat igenom helvetets eld
Allför länge


Men jag vet fortfarande inte
Var jag hör hemma




Fri vers av Lithia
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-30 00:04



Bookmark and Share


  Seriösapoetersbov
Verkligen vackert och tänkvärt. Du beskriver känslan så adekvat.
Speciellt slutet: "inlåst i en frihet" Fantastiskt.
2007-01-25

  Max T
Det där med att kännas splittrad kännerman ju intealls igen... Riktigt välskriven!
2006-12-31

    Cammo
vackert skrivet.
2006-12-30

  Marreb
Du fångar det så bra med dina ord. Och du, det ordnar sig.
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia